Fuudia

Fuudia-logo valkoinen

Palvelut

Tällä hetkellä tarjoan palveluitani useasta eri roolista käsin.

Oli roolini mikä tahansa, tavoitteet ja työskentelyn periaatteet ovat samat. Palveluni toteutan tilanteen mukaan joko kasvokkain tai etänä. Palveluitani tarjoan niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Noora Oikarinen palvelut
ravitsemusterapia ikoni kahvikuppi

Ravitsemusterapia

Ravitsemusterapeuttina olen sinulle vierellä kulkija kohti oivalluksia. Kun ymmärrät, miten teet asioita, saat helpommin muutettua tapojasi. Asioiden muuttamiselle on tärkeää antaa riittävästi aikaa ja tilaa, jotta saat kiinnitettyä uudet tavat arkeesi. Tavoitteeni on, että asiakkaana saat ravitsemusterapian avulla työkaluja, joiden avulla voit rakentaa kestävää hyvinvointia tukevan arjen. Ravitsemusterapia on mielestäni ennen kaikkea yhteistyötä ja uteliasta tutkimista. Olennaista työskentelyssä on inhimillisen kohtaamisen ja läsnäolon avulla tehdä arjen tapasi ja tottumuksesi näkyviksi, jolloin niitä on myös mahdollista muuttaa.

Tarjoan ravitsemusterapiaa tällä hetkellä Oulun Terveystalolla. Hinnat määräytyvät Terveystalon hinnaston mukaisesti. Tykkään myös luennoida ravitsemuksen ja hyvinvoinnin teemoista. Luennon teeman rakennan aina asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan.

Luentojen hinnat ovat alkaen 400 € + alv 24%.

innovatiivinen kehittäjä ikoni kasvi

Innovatiivinen tuotekehitys

Ravitsemusaiheisten tuotteiden ja palveluiden kehittäjänä vahvuuteni on monimuotoinen koulutus- ja työhistoriani. Tuote- ja palvelukehitysprosessissa pääset hyödyntämään ravitsemusterapeutin asiakastyön kautta muodostunutta kokemustani. Voin olla apunasi kehittämässä asiakkaidesi tarpeita vastaavaa tuotetta, sillä minulla on selkeä käsitys, millaisten haasteiden kanssa ihmiset painivat omassa arjessaan. Tämän lisäksi saat käyttöösi vahvan tieteellisen näytön ymmärrykseni ravitsemusaiheisten palveluiden vaikuttavuudesta. Ajattelen, että osaamiseni ja kokemukseni auttavat rakentamaan siltaa kehitettävän tuotteesi ja sitä tarvitsevan asiakkaan välillä.

Olen ollut mukana kehittämässä mobiilisovellusta, jonka tavoitteena oli auttaa käyttäjiä saavuttamaan pysyvä painonpudotustulos. Olen ollut myös osana kehitystiimiä, jossa suunniteltiin aktiiviliikkujille suunnattua digitaalista työkalua. Lisäksi olen ollut luomassa arjen syömistä helpottavaa ruokalistapalvelua. Vahvuuteni onkin luoda arjen pulmiin digitaalisia, helposti käytettäviä ratkaisuja.

Tuote- ja palveluidenkehitysprosessien hinnat ovat alkaen 80 € + alv 24% / h. Hinta sovitaan projektin luonteen ja pituuden mukaan.

ratkaisukeskeinen työnohjaaja, sparraaja, coach -ikoni

Ratkaisukeskeinen työnohjaus, sparraus ja coachaus

Tarjoan sinulle läsnäolevaa kohtaamista ja voimavaroja lisäävää työnohjausta, joka voidaan toteuttaa joko yksilöohjauksena tai ryhmämuotoisena. Työnohjauksessani pääset pohtimaan työhön liittyviä kysymyksiä, työn merkityksellisyyttä, työhön liittyviä toiveita ja tavoitteita sekä toimivien ratkaisujen löytämistä. Tavoitteeni on, että löydät yhteisen työskentelyn kautta itseäsi mietityttäviin kysymyksiin vastauksia ja pääset siirtämään niitä käytännön työhösi. Tehtäväni on olla lempeä vierellä kulkijasi tällä matkalla.

Sparraajana sydämeni sykkii erityisesti innovaatioprojekteille, tuotekehitykselle ja start up-yrityksille. Innostun kaikesta uuden luomisesta ja vanhan kehittämisestä. Sparraajana työotteeni on eteenpäin tuuppaileva ja kannustava, jotta uuden tuotteen tai palvelun kehittäminen säilyisi motivoivana ja innostavana. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi ja otan tällä hetkellä koulutuksen puitteissa vastaan harjoitusasiakkaita. Matkallani ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi tukenani ovat oma työnohjaus, kouluttajat ja koulutuksen muut opiskelijat.

Työnohjauksen, sparrauksen ja coachauksen hinta

  • Yksilöohjaus 75 € / 45 min + alv 24%
  • Yksilöohjaus 150 € / 90 min + alv 24%
  • Ryhmätyönohjaus (korkeintaan 6 hlö) 220 € + alv 24% / 90 min