Fuudia

Fuudia-logo valkoinen

Minä

Ajattelen, että kestävää hyvinvointia ja eri elämänalueiden välistä tasapainoista elämää voidaan rakentaa inhimillisen kohtaamisen, aidon läsnäolon ja ymmärryksen avulla.

Noora Oikarinen

Kun kohtaaminen ja inhimillisyys ovat läsnä, voidaan asioita tarkastella ilman tuomitsemista. Asioiden realistinen tarkastelu uteliaan mielen avulla antavat ravitsevan maaperän muutosten pohtimiselle ja toteuttamiselle.

Olen utelias, rohkea ja luova.

Minulla on voimakas tarve innostua asioista ja olen myös hyvä tartuttamaan intoani ympärilläni oleviin ihmisiin. Oli työni ja tehtäväni mikä tahansa, minulle työn merkitykselliseksi tekevät avun tarjoaminen ja avun saaminen. Merkityksellisyyttä lisäävät myös itseni toteuttamisen mahdollisuus sekä jokaisen osapuolen prosessiin sitoutuminen. Jäsennän asioita itselleni ja muille kielikuvien avulla. Kaikkia kunnioittava huumori oikeassa tilanteessa auttaa minua kohtaamaan haastaviakin tilanteita. Ajatukseni onkin, että työtä tehdään tosissaan, muttei tosikkona.

Työlleni vastapainoa saan runojen kirjoittamisesta.

Runot lähtevät syntymään yleensä erilaisista kohtaamisista, keskusteluista ja ympärilläni olevista asioista. Tekstien syntymistä ruokkivat myös luonto ja sopiva määrä haahuilua. Jaan runojani Instagramissa @noora.fuudia. Joitakin runojani on saatavilla myös postikortteina. Tervetuloa seuraamaan!

Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti.

Lisäksi opiskelen tällä hetkellä ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi. Osaamistani olen täydentänyt yrittäjyyden ja lähiesimiestyön koulutuksilla sekä keho- ja liiketyöskentelyn opinnoilla. Ravitsemustieteen rinnalla kulkee vahvasti kiinnostukseni ja osaamiseni viestintää kohtaan, jonka oppeja olen ammentanut niin Yhdysvalloista, kuin kotimaankin yliopistoista.