Yksi lempijutuistani keittiössä on pienten yksittäisten annosten, kuten tapasten valmistaminen. Päätinkin kokeilla poropatéta hedelmäsalsaan yhdistettynä, kuppina toimivat ruisnapit. Tein salsan edellisenä päivänä valmiiksi, joten nämä tapakset valmistuivat hyvin nopeasti. Hedelmäsalsaanhan voi laittaa oikeastaan mitä vain mieli tekee. Tässä tulee minun yhdistelmäni.


Hedelmäsalsa

puolikas mango

1 tlk ananaspaloja

1 kypsä avokado

1 pieni punainen chili

puolikas punainen suippopaprika

pieni punainen sipuli

pieni nippu ruohosipulia

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

1 limetin mehu

Pilko ainekset pieniksi paloiksi ja sekoita kaikki keskenään, laita yöksi jääkaappiin odottamaan. Laita salsaa ruisnapin pohjalle ja pursota poropatéta salsan päälle haluamasi määrä. Lisää vielä timjaminlehti koristeeksi. Kaunista ja kivaa syötävää! Tätähän voit kokeilla vaikka kevään juhlissa.

Maukkaita hetkiä,

Noora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *